dilluns, 1 de juny del 2020


LA PROPOSTA DE LA SETMANA ÉS LA SEGÜENT: US PRESENT UN OBJECTE I VOLTROS HEU DE PENSAR A ON CORRESPON AQUEST OBJECTE, IMAGINAR EL QUE HI HA AL SEU VOLTANT. PER EXEMPLE SI JO US PRESENT AIXÒ: 


EL MIRAM, QUÈ VEUS? UNA COSA DE COLOR VERD, ÉS DE ROBA, ESTÀ FERMAT,  VEIM QUE ÉS UN FLOC, ETC.
PENSAM... DEU SER EL FLOC DEL VESTIT D’ALGÚ? O PODRIA SER EL FLOC QUE DU ALS CABELLS NA NINA, TAMBÉ PODRIA SER EL FLOC D’UNA CAPSA MOLT GRAN QUE ÉS EL REGAL D’ALGÚ QUE COMPLEIX 5 ANYS, O TAL VEGADA AQUEST FLOC ÉS EL QUE FERMA UNA BOSSA PLENA DE GALETES QUE DU EN LA MÀ EN JORDI QUAN VA A JUGAR A CA ELS SEUS AMICS I ELS VOL CONVIDAR A BERENAR, COM HI VA? CORRENT? EN PATINS? EN AUTOBÚS? , ETC.

DE TOT EL QUE HEM PENSAT DECIDIM EL QUE CREIM QUE POT SER, EL QUE MÉS ENS AGRADI I HO DIBUIXAM.

IMPORTANT: Es tracta de fer l’exercici poc a poc, un dia cada part, no tot a la vegada a fi de tenir temps d’anar pensant, imaginant i afegint nous elements. No el faceu tot en un dia. Us recoman que el primer dia mireu la foto i comenteu el que veis (color, materials, objecte, nom...). El segon dia podeu seguir rallant del que pensau què és, per a què serveix, on deu estar... El tercer dia podeu fer el dibuix del que pensi que és, només el dibuix sense colorejar. El quart dia podeu afegir elements al dibuix del dia anterior (què hi deu haver devora? Dalt? Baix?...). El darrer dia li podeu donar color.
D’aquesta manera us quedarà reflectida en el dibuix la feina de raonament i reflexió que heu anat construint durant tota la setmana.

IDÒ AQUEST ÉS EL QUE ET PRESENT PER A QUE TU FACIS AQUESTA ACTIVITAT SEMBLANT A LA DE L’EXEMPLE D'ABANS:


1r dia: QUÈ VEUS?
...
...
...
2n dia: QUÈ PENSES? ON DEU SER? DEU SER PART D’ALGUNA COSA MÉS GRAN?, QUÈ HI DEU HAVER AL SEU VOLTANT?, DEU SER ACTUAL? PER QUÈ ÉS AIXÍ? PER A QUE SERVEIX?...

3r dia: dibuixam aquella idea que vas pensar ahir? Com era? Dibuixam primer...

4t dia: afegim més elements al dibuix

5è dia: li donam colors!  I si volem ho enviam per a posar al blog.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada